Πρωτεΐνη Κάνναβης

Η πρωτεΐνη κάνναβης είναι μία must επιλογή για τα άτομα που θέλουν να ενισχύουν τον οργανισμό τους με φυσικό τρόπο. Πρόκειται για προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άριστης ποιότητας, βιολογικά, υψηλής διατροφικής αξίας. Ενώ είναι ιδανικό για αθλητές, vegan διατρογή, χορτοφάγους όπως και για περιπτώσεις όπου υπάρχει δυσανεξία σε λακτόζη και γλουτένη. H πρωτείνη Κάνναβης περιέχει ιδανική αναλογία Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων, με πάνω από 20 αμινοξέα, και αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Εδώ θα βρείτε αιγοπρόβεια και καθαρή Whey πρωτεΐνη 80%, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, αλεύρι με πρωτεΐνη, πρωτεΐνη κάνναβης και πολλά ακόμη καινοτόμα πρϊόντα. Οι πρωτεΐνες κάνναβης συνδυάζονται ιδανικά με χυμό, γάλα, γιαούρτι, σε smoothies είτε σε κάποιο άλλο αγαπημένο σας ρόφημα. Επιλέξτε σήμερα την πρωτεΐνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας προσφέροντας στον οργανισμό σας όλα τα οφέλη της κάνναβης! Ενισχυμένο ανοσοποιητικό, τονωμένο κυκλοφορικό σύστημα και ενεργός μεταβολισμός, με ασφάλεια και ποιότητα.
Η πρωτεΐνη κάνναβης είναι μία must επιλογή για τα άτομα που θέλουν να ενισχύουν τον οργανισμό τους με φυσικό τρόπο. Πρόκειται για προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άριστης ποιότητας, βιολογικά, υψηλής διατροφικής αξίας. Ενώ είναι ιδανικό για αθλητές, vegan διατρογή, χορτοφάγους όπως και για περιπτώσεις όπου υπάρχει δυσανεξία σε λακτόζη και γλουτένη.

H πρωτείνη Κάνναβης περιέχει ιδανική αναλογία Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων, με πάνω από 20 αμινοξέα, και αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Εδώ θα βρείτε αιγοπρόβεια και καθαρή Whey πρωτεΐνη 80%, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, αλεύρι με πρωτεΐνη, πρωτεΐνη κάνναβης και πολλά ακόμη καινοτόμα πρϊόντα.

Οι πρωτεΐνες κάνναβης συνδυάζονται ιδανικά με χυμό, γάλα, γιαούρτι, σε smoothies είτε σε κάποιο άλλο αγαπημένο σας ρόφημα. Επιλέξτε σήμερα την πρωτεΐνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας προσφέροντας στον οργανισμό σας όλα τα οφέλη της κάνναβης!

Ενισχυμένο ανοσοποιητικό, τονωμένο κυκλοφορικό σύστημα και ενεργός μεταβολισμός, με ασφάλεια και ποιότητα.

Φίλτρα