Θηλυκοί Σπόροι Κάνναβης

Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης είναι διαλεγμένοι σπόροι ώστε να δημιουργούν μόνο θηλυκά φυτά με υπέροχα άνθη και φανταστικά αρώματα. Πασίγνωστες αλλά και σπάνιες ποικιλίες κάνναβης Sativa/ Indica / Hybrids, από κορυφαία brands που θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις. Εδώ θα βρείτε θηλυκούς σπόρους κάνναβης από τις καλύτερες τράπεζες σπόρων κάνναβης και ποικιλίες που σίγουρα θα αγαπήσετε αν δε έχετε ήδη αγαπήσει, όπως Silver Fire, Tutankhamon, American Pie, Afghani #1, Citrus Haze και πάρα πολλές ακόμη. Οι σπόροι ανάλογα την ποικιλία περιέχουν διαφορετικές περιεκτικότητες σε κανναβινοειδή (CBD,THC, CBG, CBN) και η κάθε μία συνδυάζει στα γενετικά της μοναδικά τερπένια. Για σίγουρα αποτελέσματα, οικονομία χώρου, χρόνου και χρημάτων, θηλυκοί σπόροι κάνναβης με την εγγύηση της Canweedo.
Οι θηλυκοί σπόροι κάνναβης είναι διαλεγμένοι σπόροι ώστε να δημιουργούν μόνο θηλυκά φυτά με υπέροχα άνθη και φανταστικά αρώματα. Πασίγνωστες αλλά και σπάνιες ποικιλίες κάνναβης Sativa/ Indica / Hybrids, από κορυφαία brands που θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Εδώ θα βρείτε θηλυκούς σπόρους κάνναβης από τις καλύτερες τράπεζες σπόρων κάνναβης και ποικιλίες που σίγουρα θα αγαπήσετε αν δε έχετε ήδη αγαπήσει, όπως Silver Fire, Tutankhamon, American Pie, Afghani #1, Citrus Haze και πάρα πολλές ακόμη. Οι σπόροι ανάλογα την ποικιλία περιέχουν διαφορετικές περιεκτικότητες σε κανναβινοειδή (CBD,THC, CBG, CBN) και η κάθε μία συνδυάζει στα γενετικά της μοναδικά τερπένια.

Για σίγουρα αποτελέσματα, οικονομία χώρου, χρόνου και χρημάτων, θηλυκοί σπόροι κάνναβης με την εγγύηση της Canweedo.

Φίλτρα