Τερπένια

Τα τερπένια Κάνναβης είναι μοναδικά φυσικά προϊόντα, άριστης ποιότητας που προέρχονται από τα τερπενοειδή του φυτού της κάνναβης, τα οποία είναι υπεύθυνα για το άρωμα. Ανάλογα την ποικιλία κάνναβης συναντάμε και διαφορετικό συνδυασμό τερπενοειδών όπως, πινένιο, τερπινολένιο, λιναλοόλη, γερανιόλη. Φυσικά, τερπένια συναντάμε σε διάφορα φυτά, απλώς στην κάνναβη βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα. Σε μας θα βρείτε μία συνεχώς ανανεωμένη ποικιλία τερπενίων από κορυφαία brands, όπως Cali Terpenes και αρώματα από τις πιο διάσημες ποικιλίες κάνναβης, ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες: Gorilla Glue, OG Kush, Blackberry, Cinderella 99, Mango Kush και πολλές ακόμη. Τα τερπένια είναι κατάλληλα για χρήση μέσα σε υγρά αναπλήρωσης CBD, για αρωματοθεραπεία, όπως, επίσης, αποτελούν εκπληκτικό υλικό για γλυκές ή αλμυρές συνταγές μαγειρικής, cocktails, ροφήματα και παγωτά. Ανακαλύψτε τη δύναμη της φύσης και επωφεληθείτε των ευεργετικών ιδιοτήτων που προσφέρουν τα τερπένια σε μυαλό και σώμα!
Τα τερπένια Κάνναβης είναι μοναδικά φυσικά προϊόντα, άριστης ποιότητας που προέρχονται από τα τερπενοειδή του φυτού της κάνναβης, τα οποία είναι υπεύθυνα για το άρωμα. Ανάλογα την ποικιλία κάνναβης συναντάμε και διαφορετικό συνδυασμό τερπενοειδών όπως, πινένιο, τερπινολένιο, λιναλοόλη, γερανιόλη. Φυσικά, τερπένια συναντάμε σε διάφορα φυτά, απλώς στην κάνναβη βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Σε μας θα βρείτε μία συνεχώς ανανεωμένη ποικιλία τερπενίων από κορυφαία brands, όπως Cali Terpenes και αρώματα από τις πιο διάσημες ποικιλίες κάνναβης, ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες: Gorilla Glue, OG Kush, Blackberry, Cinderella 99, Mango Kush και πολλές ακόμη.

Τα τερπένια είναι κατάλληλα για χρήση μέσα σε υγρά αναπλήρωσης CBD, για αρωματοθεραπεία, όπως, επίσης, αποτελούν εκπληκτικό υλικό για γλυκές ή αλμυρές συνταγές μαγειρικής, cocktails, ροφήματα και παγωτά. Ανακαλύψτε τη δύναμη της φύσης και επωφεληθείτε των ευεργετικών ιδιοτήτων που προσφέρουν τα τερπένια σε μυαλό και σώμα!

Φίλτρα