Οδοντόκρεμες

Οι οδοντόκρεμες με έλαιο κάνναβης είναι το απόλυτο προϊόν για την προστασία της στοματικής κοιλότητας. Πρόκειται για έναν συνδυασμό φυτικών και βιολογικών συστατικών και ελαίου κάνναβης, το οποίο προέρχεται από βιολογικές πιστοποιημένες καλλιέργειες της ποικιλίας Cannabis Sativa L., προσφέροντας μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για την καλή διατήρηση της υγείας του στόματος. Οι οδοντόκρεμες με έλαιο κάνναβης προσφέρουν προστασία στην ανάπτυξη πέτρας και πλάκας, είναι κατάλληλες για τα ευαίσθητα δόντια και ούλα, ενώ θα σας χαρίσουν δροσερή αναπνοή και λαμπερό χαμόγελο όλη μέρα! Δεν περιέχουν φθοριούχο νάτριο και είναι ιδανικές για vegan.
Οι οδοντόκρεμες με έλαιο κάνναβης είναι το απόλυτο προϊόν για την προστασία της στοματικής κοιλότητας. Πρόκειται για έναν συνδυασμό φυτικών και βιολογικών συστατικών και ελαίου κάνναβης, το οποίο προέρχεται από βιολογικές πιστοποιημένες καλλιέργειες της ποικιλίας Cannabis Sativa L., προσφέροντας μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για την καλή διατήρηση της υγείας του στόματος.

Οι οδοντόκρεμες με έλαιο κάνναβης προσφέρουν προστασία στην ανάπτυξη πέτρας και πλάκας, είναι κατάλληλες για τα ευαίσθητα δόντια και ούλα, ενώ θα σας χαρίσουν δροσερή αναπνοή και λαμπερό χαμόγελο όλη μέρα! Δεν περιέχουν φθοριούχο νάτριο και είναι ιδανικές για vegan.

Φίλτρα