Franchise

Λίγα λόγια για εμάς 


To Canweedo™ παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην έκθεση  Athens Cannabis Expo 2019 και εκπροσωπεί την ιδέα της αποποινικοποίησης της κάνναβης για όλες της χρήσεις.  Τα καταστήματα Franchise είναι τύπου coffeeshop στο Amsterdam και η εταιρεία προσφέρει στο εμπορικό της δίκτυο και στους πελάτες της θηλυκές  ταξιανθίες άριστης ποιότητας, πάντα στα πλαίσια που επιτρέπει ο νόμος, από πιστοποιημένους από την Ευρωπαϊκή ένωση σπόρους, και πάντα με τις σχετικές αναλύσεις.

Η Canweedo™ Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2018 από  φίλους που δραστηριοποιούνται ήδη 4 χρόνια στον χώρο της κάνναβης με γραφεία σε Ελβετία και Ελλάδα και έκτοτε οδηγείτε από το πάθος και τη δέσμευση των ιδρυτών της σχετικά με την απενοχοποίηση του πολυχρηστικού φυτού της κάνναβης, την ενημέρωση του κόσμου για τα οφέλη της και την επιθυμία για διανομή ποιοτικών προϊόντων κάνναβης στην ελληνική αγορά.

H εταιρεία ελπίζει σε αύξηση του ορίου περιεκτικότητας THC από το 0,2% στο 1%  ακριβώς όπως είναι ο νόμος και στην Ελβετία και είναι έτοιμη να προσφέρει πάνω από 50 ποικιλίες ανθών στην Ελλάδα.

Αποστολή της ομάδας μας είναι να αλλάξει την κατανόηση και τη νοοτροπία του κοινού σχετικά με το φυτό της κάνναβης και να εξηγήσει στο κοινό πως μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε σε καθημερινή βάση από αυτό, βελτιώνοντας σημαντικά το επίπεδο ζωής μας. 
 Η ομάδα μας επιλέγει με προσοχή και πάθος τις διαφορετικές ποικιλίες ανθών για να προσφέρει μια φυσική εναλλακτική λύση, να υποστηρίξει τους ανθρώπους, να εμπνεύσει στιγμές ενθουσιασμού και χαράς, να δημιουργήσει αξία και να κάνει τη διαφορά.

H κουλτούρα στην Ευρώπη της ελαφριάς κάνναβης! Τι είναι η ελαφριά κάνναβη? Cannabis Light (shops)

Canweedo™

Το όνομα και το μότο της εταιρείας προκύπτει από την ένωση των λέξεων can(nabis) – weed – do σε μορφή ερώτησης σε μια προσπάθεια να θέση ένα ερώτημα στον οπτικό αποδέκτη και να τον ιντριγκάρει.

Yes we can™ – Cannabis made easy™

Το μότο έρχεται να επιβεβαίωση το όνομα, με μια θετική, στακάτη δήλωση, ότι μπορούμε, είναι εύκολο. Σαν μια μικρή νίκη και ανοιχτή σε όλους πρόσκληση στο Brand και την κάνναβη, μια μικρή δόση απενοχοποίησης θα έλεγες μετά τη συνειδητοποίηση στο ότι όλοι πλέον μπορούμε να να έρθουμε πιο κοντά  και να γνωρίσουμε τις ποικιλίες της κάνναβης και τα οφέλη της.

Λογότυπος / Branding
Έξτρα Bold, ευθύ, με σοβαρό χαρακτήρα και ιδιαίτερη τυπογραφική δομή, το λογότυπο έρχεται να δυναμώσει το εννοιολογικό πλαίσιο του brand με την απουσία συμβόλου στην κύρια του χρήση, με σκοπό την άμεση αναγνωρισιμότητα του και την δυναμική του ως ένα σοβαρό και υπεύθυνο franchise brand name.

Αρχιτεκτονική Καταστήματος

Το design των καταστημάτων στα πρότυπα εξωτερικού δίνει έμφαση στο να είναι ο χώρος μοντέρνος και καθαρός ενώ τα αποθηκευτικά βαζάκια παρουσίασης με τους ανθούς , δίνουν στον καταναλωτή την δυνατότητα μέσω του μεγεθυντικού φακού την μορφολογία και την καθαρότητα του ανθού ενώ με την βοήθεια του led φωτισμού μπορεί ο καταναλωτής να διακρίνει την διαφορετική ποσότητα/πυκνότητα σε κρυστάλλους ανά ποικιλία κάνναβης.

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από αναλύσεις και είναι εργαστηριακά ελεγμένα. Στα καταστήματα Canweedo™ θα υπάρχουν επίσης πολλά σουβενίρ, είδη και αξεσουάρ καπνιστού , είδη ρουχισμού, gudget, vaporizers, energy drinks, καφές και άλλα.

To Franchise είναι δυνατό να εγκατασταθεί και σε μεγαλύτερο χώρο τύπου καφέ, είδη σκεφτόμαστε να σερβίρουμε και CBD coffee take away στους πελάτες μας που θα έρχονται να μας επισκεφτούν.

Η εταιρεία μας προσφέρει το φτηνότερο αλλά και πιο εξελιγμένο Franchise και Brand name στην κατηγορία της κάνναβης ενώ παρέχει την πιο Premium επιλογή της κατηγορίας με εμπειρία, δυνατό μάρκετινγκ και οργάνωση και φυσικά, με την μεγαλύτερη ποικιλία ανθών στο χώρο.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας θα είναι σε λειτουργία σύντομα.

FRANCHISE Κατάστημα Canweedo™
Μέσο Ύψος Επένδυσης :  € 12.000 – € 15.000
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 10-20
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ:

Διαμόρφωση: από  € 4,900 + ΦΠΑ και περιλαμβάνει (point of sales- touch, φορολογικό μηχανισμό, θερμικό εκτυπωτή, barcode scanner και εκτυπωτή τιμολογίων A4 , Software-Hardware Pylon)
Αρχικό εμπόρευμα: από  €1000 – € 2,000

ENTRY FEES: € 5,000 + ΦΠΑ και περιλαμβάνει τα έπιπλα του καταστήματος και την ταπετσαρία. ( βιτρίνες – υποδοχή)  – για μεγαλύτερα καταστήματα από τον απαιτούμενο χώρο το κόστος προσαρμόζεται μετά από  τεχνική μελέτη και επιβαρύνει τον πελάτη.
MRK FEES: € 500 + ΦΠΑ ανά έτος

Άδεια χρήσης Software & αναβάθμιση/συντήρηση: €500 + ΦΠΑ ανά έτος.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE Topics

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα πολύ ελκυστικό πακέτο για όλους τους ενδιαφερόμενους στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία της κάνναβης και της CBD. Το πακέτο μας περιλαμβάνει:

  • Το χαμηλότερο κόστος καταστήματος στην κατηγορία. Κατάστημα από € 9900 + ΦΠΑ.
  • Premium εταιρείες υψηλής ποιότητας ανθών πιστοποιημένων και εργαστηριακά ελεγμένων.
  • Εταιρείες ανθών με αποκλειστική διανομή στο δίκτυο της Canweedo™.
  • Καινοτόμα καταστήματα
  • Mεγάλα περιθώρια κέρδους
  • Αποκλειστικότητα  περιοχής / νομός  / νησιά
  • Μarketing support


Στοιχεία επικοινωνίας
[email protected]

Χρειάζεστε βοήθεια; Είμαστε εδώ για εσάς και οποιαδήποτε απορία σας.