Αποφλοιωμένοι Σπόροι

Οι αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, 100% οργανικό. Προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες κάνναβης του είδους Cannabis Sativa L.. Μία υπερ-τροφή με πολλά οφέλη για τον οργανισμό καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και λιπαρών οξέων Ω3- Ω6, που συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος, την υγεία του δέρματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Οι Αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης είναι ένα ιδανικό σνακ για αθλητές, vegans, χορτοφάγους αλλά και για τα άτομα που ακολουθούν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής. Αυτό το super-food συνδυάζεται απίστευτα με σαλάτες, δημητριακά, smoothies, ενώ τρώγονται και σκέτοι σαν κάθε άλλο ξηρός καρπός. Αναβαθμίστε τα καθημερινά σας γεύματα με σπόρους κάνναβης και απολαύστε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της κάνναβης.
Οι αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, 100% οργανικό. Προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες κάνναβης του είδους Cannabis Sativa L.. Μία υπερ-τροφή με πολλά οφέλη για τον οργανισμό καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και λιπαρών οξέων Ω3- Ω6, που συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος, την υγεία του δέρματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Οι Αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης είναι ένα ιδανικό σνακ για αθλητές, vegans, χορτοφάγους αλλά και για τα άτομα που ακολουθούν έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής. Αυτό το super-food συνδυάζεται απίστευτα με σαλάτες, δημητριακά, smoothies, ενώ τρώγονται και σκέτοι σαν κάθε άλλο ξηρός καρπός.

Αναβαθμίστε τα καθημερινά σας γεύματα με σπόρους κάνναβης και απολαύστε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της κάνναβης.

Φίλτρα