Έλαιο από Σπόρους Κάνναβης

Το Έλαιο από Σπόρους Κάνναβης (Κανναβέλαιο) είναι ένα βιολογικό προϊόν 100%, που προέρχεται από πιστοποιημένες καλλιέργειες κάνναβης του είδους Cannabis Sativa L., χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα. Είναι ένα έλαιο υψηλής διατροφικής αξίας με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Το Έλαιο από Σπόρους Κάνναβης (λάδι κάνναβης) περιέχει ιδανική αναλογία Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φυτοστερόλες, καροτένια, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Το έντονο πράσινο χρώμα που έχει, οφείλεται στη χλωροφύλλη, η οποία είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση και όχι μόνο! Μελέτες δείχνουν την ευεργετική δράση του λαδιού κάνναβης, καθώς προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, ενισχύει το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα, προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ συμβάλλει ταυτόχρονα στη φροντίδα του δέρματος. Βρείτε εδώ κορυφαία προϊόντα κάνναβης άριστης ποιότητας και φυσικά με πολλά οφέλη για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.
Το Έλαιο από Σπόρους Κάνναβης (Κανναβέλαιο) είναι ένα βιολογικό προϊόν 100%, που προέρχεται από πιστοποιημένες καλλιέργειες κάνναβης του είδους Cannabis Sativa L., χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα. Είναι ένα έλαιο υψηλής διατροφικής αξίας με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.

Το Έλαιο από Σπόρους Κάνναβης (λάδι κάνναβης) περιέχει ιδανική αναλογία Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φυτοστερόλες, καροτένια, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Το έντονο πράσινο χρώμα που έχει, οφείλεται στη χλωροφύλλη, η οποία είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση και όχι μόνο!

Μελέτες δείχνουν την ευεργετική δράση του λαδιού κάνναβης, καθώς προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, ενισχύει το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα, προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ συμβάλλει ταυτόχρονα στη φροντίδα του δέρματος. Βρείτε εδώ κορυφαία προϊόντα κάνναβης άριστης ποιότητας και φυσικά με πολλά οφέλη για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Φίλτρα