Προσωπικά Δεδομένα / Προστασία

Ο ιστότοπός μας www.canweedo.com διαθέτει ενσωματωμένο κώδικα από το Google Analytics, σύμφωνα με τον οποίο, κατά την επίσκεψή σας, αποθηκεύονται συγκεκριμένα στοιχεία όπως η ημερομηνία της επίσκεψης σας, ο χρόνος που περιηγηθήκατε στον ιστότοπο, ο τόπος από όπου έλαβε χώρα η επίσκεψη σας, και άλλα, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Google SA. Τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να οδηγήσουν στην εύρεση του επισκέπτη και ο μοναδικός τους σκοπός είναι η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που σας παρέχουμε και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας www.canweedo.com Παρόλο που το Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν γνωστοποιούνται σε εμάς. Το Google Analytics καταγράφει και τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει οποιαδήποτε πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας ανεξάρτητος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται ΜΟΝΟ εφόσον εσείς οικειοθελώς τα εισάγεται στα αντίστοιχα πεδία, που μπορεί να σας ζητηθούν (π.χ. κατά την εγγραφή στο ενημερωτικό μας email/newsletter). Η εταιρεία μας Canweedo δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γνωστοποιήσει, πουλήσει, δημοσιοποίηση, ενοικιάσει τα προσωπικά σας δεδομένα η τα δεδομένα συναλλαγών σας όπως π.χ. την ταυτότητά σας, το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική σας διεύθυνση σε τρίτους, εξαιρουμένης σχετικής διαταγής που επιβάλλεται από το νόμο ή τις αρμόδιες δικαστικές / δημόσιες αρχές.

Τα στοιχεία αυτά διατηρούνται για στατιστικούς κυρίως σκοπούς και για λόγους καλύτερης λειτουργίας του ιστότοπού μας όπως και τυχόν επικοινωνίας της εταιρείας μας προς εσάς. Σε κάθε περίπτωση και κατ’ εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας (ν. 2472/1997 και ν.3471/2006) «Περί Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» διατηρείτε κάθε δικαίωμα πρόσβασης, αντίρρησης, τροποποίησης ή κατάργησης των προσωπικών δεδομένων που έχετε καταχωρίσει στο σύστημα μας κατά την παραμονή στον ιστότοπο μας, με την υποβολή μιας απλής αίτησης στο info@canweedo.com ή επικοινωνώντας στο 21 0756 9251.

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στους server του παρόχου φιλοξενίας που διατηρείται η ιστοσελίδα, οι οποίοι λειτουργούν υπό καθεστώς υψηλού επιπέδου ασφαλείας και προστατεύονται από κακόβουλες επιθέσεις και οποιαδήποτε ακατάλληλη χρήση.

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πωλήσεις προϊόντων κάνναβης έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD) Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Σχετικά με τον διακομιστή αυτής της ιστοσελίδας
Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά πακέτων) μεταξύ του ιστότοπου www.canweedo.com και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας ή κάποιο σύνδεσμο email, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.

Τεχνολογία Cookies / Διαχείριση

Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους χρήστες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν τυχόν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies. Σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org

Τύποι cookies

Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω

Cookies επίσκεψης (session cookies)

Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα πλοήγησης.

Μόνιμα cookies (persistent cookies)

Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστοτόπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είστε για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη σας ή τις προτιμήσεις σας ως προς την παραμετροποίηση του ιστοτόπου).

Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies)

Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης και/ή στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεστε. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού σε εσάς με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής σας στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης.

Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies)

Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.

Cookies της Google Analytics

Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας canweedo.com. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Οι πληροφορίες αυτές μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας και οι παροχές υπηρεσιών μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστότοπο μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε το https://support.google.com/analytics/answer/6004245


Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ στο https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα ανιχνεύεται, ούτε και θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω αυτού. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google, Vimeo, κτλ.)

Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας, αν παρακολουθείτε στον ιστότοπό μας βίντεο τα οποία μας παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία.

Cookies από κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπό μας με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα κουμπιά με τίτλο «Κοινοποίηση»

Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη.