Αλεύρι Κάνναβης

Το Αλεύρι Κάνναβης είναι ένα προϊόν βιολογικό, άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς γλουτένη. Προέρχεται από την άλεση των σπόρων κάνναβης του είδους Cannabis Sativa L., ενώ είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και λιπαρά οξέα. Το Αλεύρι Κάνναβης είναι ιδανικό για τα άτομα που ακολουθούν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο διατροφής ή είναι vegan αλλά και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει δυσανεξία σε γλουτένη και λακτόζη. Είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας καθώς περιέχει την ιδανική αναλογία σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Ένας εύκολος τρόπος να συμπεριλάβετε την κάνναβη στις καθημερινές σας συνταγές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα ευεργετικά οφέλη του φυτού. Εδώ θα βρείτε πιστοποιημένα αλεύρια κάνναβης κορυφαίας ποιότητας για μοναδικές μαγειρικές δημιουργίες.
Το Αλεύρι Κάνναβης είναι ένα προϊόν βιολογικό, άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς γλουτένη. Προέρχεται από την άλεση των σπόρων κάνναβης του είδους Cannabis Sativa L., ενώ είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και λιπαρά οξέα.

Το Αλεύρι Κάνναβης είναι ιδανικό για τα άτομα που ακολουθούν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο διατροφής ή είναι vegan αλλά και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει δυσανεξία σε γλουτένη και λακτόζη. Είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας καθώς περιέχει την ιδανική αναλογία σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Ένας εύκολος τρόπος να συμπεριλάβετε την κάνναβη στις καθημερινές σας συνταγές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα ευεργετικά οφέλη του φυτού. Εδώ θα βρείτε πιστοποιημένα αλεύρια κάνναβης κορυφαίας ποιότητας για μοναδικές μαγειρικές δημιουργίες.

Φίλτρα