Αυτόματοι Σπόροι Κάνναβης

Οι αυτόματοι σπόροι κάνναβης είναι αποτέλεσμα διασταύρωσης γενετικών από ποικιλίες Indica ή Sativa με Ruderalis. Οι ποικιλίες που προκύπτουν, έχουν σύντομη διάρκεια ανάπτυξης και άνθισης ανεξάρτητη από τη φωτοπερίοδο, ενώ είναι πολύ ανθεκτικές ακόμα και στις πιο έντονες καιρικές συνθήκες. Στο Canweedo θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αυτόματους σπόρους κάνναβης από κορυφαία brands για να διαλέξετε τα γενετικά που επιθυμείτε. AK Auto, Blueberry Cheese Auto, Purple Punch Auto, Purple Lemonade Auto, Northern Lights Auto και μία λίστα ποικιλιών που συνεχώς ενημερώνουμε για να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Ιδανικοί για μικρούς εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Οι αυτόματοι σπόροι είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους καλλιεργητές, καθώς έχουν μικρό κύκλο ζωής από 60 ως 90 μέρες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί. Άριστη ποιότητα και γενετικά που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες!
Οι αυτόματοι σπόροι κάνναβης είναι αποτέλεσμα διασταύρωσης γενετικών από ποικιλίες Indica ή Sativa με Ruderalis. Οι ποικιλίες που προκύπτουν, έχουν σύντομη διάρκεια ανάπτυξης και άνθισης ανεξάρτητη από τη φωτοπερίοδο, ενώ είναι πολύ ανθεκτικές ακόμα και στις πιο έντονες καιρικές συνθήκες.

Στο Canweedo θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αυτόματους σπόρους κάνναβης από κορυφαία brands για να διαλέξετε τα γενετικά που επιθυμείτε. AK Auto, Blueberry Cheese Auto, Purple Punch Auto, Purple Lemonade Auto, Northern Lights Auto και μία λίστα ποικιλιών που συνεχώς ενημερώνουμε για να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Ιδανικοί για μικρούς εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Οι αυτόματοι σπόροι είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους καλλιεργητές, καθώς έχουν μικρό κύκλο ζωής από 60 ως 90 μέρες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί. Άριστη ποιότητα και γενετικά που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες!

Φίλτρα