Τερπένια Cali Gorilla Glue – 1ml

18.15

Τα τερπένια της ποικιλίας GorillaGlue από την CaliTerpenes είναι ένας συνδυασμός 100% φυσικών τερπένων τέλεια για να  προσθέσετε γεύση και άρωμα στα φυτικά εκχυλίσματα, τις ρητίνες, τα έλαια και τις υγρές βάσεις εξάτμισης (e-liquids). Επίσης, δρουν ως φυσικός διαλύτης για να προσθέσετε σε στυλό ελαίου.

Εξαντλημένο

Category:
Τερπένια Gorrilla Glue:

Τα τερπένια Gorilla Glue από την  Cali Terpenes είναι ένας συνδυασμός 100% φυσικών τερπενών με ακριβές  προφίλ τερπενίων όπως η διάσημη αμερικανική ποικιλία Gorilla Glue (συγκεκριμένα ο κλώνος Gorilla Glue # 4 ή GG4).

Τα τερπένια από την  Cali Terpenes εξάγονται με απόλυτα φυσικές και οργανικές διεργασίες, έτσι ώστε να μην περιέχουν διαλύτες ή βαρέα μέταλλα.

Για την επεξεργασία των τερπενών από την Cali Terepenes, χρησιμοποιούνται πρώτες πρώτες ύλες ποιότητας από 100% βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από φυτοφάρμακα ή ρύπους.

Τα τερπένια GorillaGlue  δεν περιέχουν πρόσθετα ή κανναβινοειδή (THC, CBD, CBG, CBN, …).

 

Κυρίαρχα τερπένια στην ποικιλία GorillaGlue:

Caryophyllene, Myrcene, Limonene, Linalool, Βeta-Pinene, Alpha-Pinene, Terpinolene.

Διαμόρφωση της επίδρασης των κανναβινοειδών:

Τα τερπένια GorillaGlue  ρυθμίζουν την επίδραση των κανναβινοειδών παρέχοντας ένα φυσικά χαλαρωτικό και ένα πνευματικά ενεργό και κοινωνικό συναίσθημα.

 

Γεύση και άρωμα της ποικιλίας GorillaGlue:

Τα τερπένια GorillaGlue από την  Cali Terpenes έχουν ένα γήινο και βαθύ άρωμα με πικάντικη πινελιά τύπου πεύκου.

 

Πιθανές εφαρμογές των τερπενίων GorillaGlue:

Προσθέστε την γεύση και το άρωμα των τερπενιών GorillaGlue σε όλους τους τύπους ελαίων, φυτικά εκχυλίσματα και ρητίνες.

Ιδανικό για να διαλύσετε  στα φυτικά εκχυλίσματα, στα έλαια και τις ρητίνες ώστε να μπορούν να εξατμιστούν στα λεγόμενα “στυλό ελαίου” ή “στυλό τύπου Vape”.

Προσθέστε τη συγκεκριμένη γεύση και άρωμα στις εξατμιστικές υγρές βάσεις (e-liquids) για να εξατμιστούν σε ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigs) και να απολαύσετε τη γεύση και το άρωμα αυτής της διάσημης αμερικανικής ποικιλίας.

Κατάλληλο για αρωματοθεραπεία.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.023 kg