Τερπένια Cali Super Lemon Haze – 1ml

18.15

Τα τερπένια της  Cali Terpenes εξάγονται με φυσικό και οργανικό τρόπο 100%, χωρίς διαλύτες, βαρέα μέταλλα και χωρίς τοξικά στοιχεία.

Για την επεξεργασία των τερπενίων  από την Cali Terpenes χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες πρώτης ποιότητας από 100% βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από  φυτοφάρμακα ή ρύπους.

Σε απόθεμα

Category:

Τερπένια Super Lemon Haze:

Τα τερπένια κάνναβης Super Lemon Haze από την Cali Terpenes είναι ένα τέλειο μίγμα τερπενίων από οργανικές (φυτικές) πηγές, με ακριβώς το ίδιο αρωματικό προφίλ εξαγωγής τερπενίων της διάσημης ποικιλίας πορτοκαλιού Super Lemon Haze, Lemon Skunk.

Τερπένια από 100% οργανική (βοτανική) προέλευση.

Δημιουργούνται με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, από καλλιέργειες χωρίς διαγονιδιακά (NO GMO) και χωρίς φυτοφάρμακα ή ρυπογόνους παράγοντες.

Τα τερπένια Super Lemon Haze δεν περιέχουν επιπλέον διαλύτες ή κανναβινοειδή (THC, CBD, CBG, CBN κ.λπ.).

Κυρίαρχα τερπένια:

Caryophyllene, Β-Pinene, Terpinolene, Β-Ocimene, Alpha-Pinene, Myrcene, D-Limonene, D-3-Carene, Linalool, Gamma-Terpinene, Alpha-Terpinene, P-Cimene.

Διαμόρφωση του αποτελέσματος των κανναβινοειδών:

Τα τερπένια Super Lemon Haze δρουν σε συνέργεια με τα κανναβινοειδή που ρυθμίζουν την επίδρασή τους και παρέχουν μια διέγερση, ευχάριστη, δημιουργική αίσθηση.

Ιδανικό για τη βελτίωση της διάθεσής σας, την ανακούφιση από κάποιους πόνους και το καθημερινό άγχος.

Γεύση και άρωμα του Super Lemon Haze:

Τα τερπένια Super Lemon Haze από την Cali Terpenes έχουν έντονο κιτρικό άρωμα τύπου “Haze”, με κύριο χαρακτηριστικό την πινελιά λεμονιού, γκρέιπφρουτ και μπαχαρικών

Πιθανές εφαρμογές:

Τα τερπένια από την Cali Terpenes έχουν ατελείωτες εφαρμογές, αλλά χρησιμοποιούνται κυρίως για την παροχή αρώματος και γεύσης των συγκεκριμένων ποικιλιών κάνναβης σε όλα τα είδη προϊόντων όπως:

Υγρά αναπλήρωσης:
Τα συμπυκνώματα και οι εκχυλίσεις κάνναβης (Rosin, BHO, αποξηραμένα χαλίκια, αποστάγματα THC ή CBD κ.λπ.)
Τρόφιμα και ποτά (επικοινωνήστε μαζί μας για τη συσκευασία τερπενών για παραγωγή τροφίμων ή ποτών)
Αιθέρια έλαια ή λουλούδια κάνναβης.
Χρησιμοποιούνται επίσης για τη διατύπωση και την προσθήκη γεύσης σε διάφορα είδη καλλυντικών προϊόντων (κρέμες, βάλσαμα, αρώματα κ.λπ.)

Είναι κατάλληλα για όλα τα είδη συστημάτων για αρωματοθεραπεία (διαχύτες, κεριά, αιθέρια έλαια κ.λπ.)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.023 kg