Τερπένια Cali Furious Candy – 1ml

18.15

Αυτά τα τερπένια έχουν εξαχθεί 100% φυσικά και οικολογικά, χωρίς διαλύτες ή βαρέα μέταλλα. Τα τερπένια της  Cali Terpenes είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες καλύτερης ποιότητας, από βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς φυτοφάρμακα ή ρύπους και χωρίς διαγονιδιακά.

Εξαντλημένο

Category:
Αυτά τα τερπένια εξάγονται με 100% φυσικές και οργανικές διεργασίες, χωρίς διαλύτες και βαρέα μέταλλα.

Για την επεξεργασία τους, χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες πρώτης ποιότητας από 100% βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από φυτοφάρμακα ή ρύπους.

 

Τα τερπένια Furious Candy δεν περιέχουν πρόσθετα ή κανναβινοειδή (THC, CBD, CBG, CBN, …).

 

Τα τερπένα που υπάρχουν στην ποικιλία  FuriousCandy:

Μυρκένιο, Καρυοφυλλένιο, Λιμονένιο, Βήτα-Πινένιο, Άλφα-Πινένιο, δ-άλφα-Πινένιο, Κιτρονελόλη, Τερπινολένη, Νερολιόλη.

 

Διαμόρφωση της επίδρασης των κανναβινοειδών:

Τα τερπένια Furious Candy διαμορφώνουν την επίδραση των κανναβινοειδών παρέχοντας ένα ήπιο σωματικό  και φυσικά χαλαρωτικό αίσθημα.

 

Γεύση και άρωμα των τερπένων της ποικιλίας FuriousCandy:

Τα τερπένια από την Cali Terpenes έχουν ένα πολύ γλυκό άρωμα τσίχλας με μια γήινη υφή. Η γεύση του είναι έντονα γλυκιά με μια γήινη αίσθηση .

 

Πιθανές εφαρμογές των τερπένων Furious Candy:

Άρωμα και προσθήκη γεύσης σε όλα τα φυτικά εκχυλίσματα, έλαια και ρητίνες.

Ιδανική για να διαλύσει τα φυτικά εκχυλίσματα, τα έλαια και τις ρητίνες, ώστε να μπορούν να εξατμίζονται στα λεγόμενα “Στυλό λαδιού” ή “Vapes Pen”.

Προσθέστε τη συγκεκριμένη γεύση και άρωμα του Furious Candy για να εξατμιστούν οι υγρές βάσεις (γνωστές ως e-liquids) και να εξατμίζονται σε ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigs) και να απολαύσετε τη γεύση και το άρωμα αυτής της γλυκιάς ποικιλίας χωρίς τα αποτελέσματα των κανναβινοειδών.

Κατάλληλο για αρωματοθεραπεία.

Συστάσεις για τη χρήση των τερπένων Furious Candy:

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το μέγιστο 4% των τερπενίων μας σε οποιαδήποτε αραίωση. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Μην καταναλώνετε ή εξατμίζετε απευθείας τα τερπένια, πρέπει πάντοτε να αραιώνονται σε οποιοδήποτε εκχύλισμα, λάδι, ρητίνη ή υγρή βάση.

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.023 kg