Τερπένια Cali OG KUSH – 1ml

18.15

Τα τερπένια της  Cali Terpenes εξάγονται με φυσικό και οργανικό τρόπο 100%, χωρίς διαλύτες, βαρέα μέταλλα και χωρίς τοξικά στοιχεία.

Για την επεξεργασία των τερπενίων  από την Cali Terpenes χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες πρώτης ποιότητας από 100% βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από  φυτοφάρμακα ή ρύπους.

Εξαντλημένο

Category:
Τα  τερπένια OGKush της CaliTerpenes εκχυλίζονται με 100% φυσικό και οργανικό τρόπο, χωρίς διαλύτες ή βαρέα μέταλλα.

Για την επεξεργασία όλων των τερπενίων από την Cali Terpenes, χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες ποιότητας από 100% βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από φυτοφάρμακα ή ρύπους.

 

Τα τερπένια OG Kush δεν περιέχουν πρόσθετα ή κανναβινοειδή (THC, CBD, CBG, CBN, …).

 

Τα κυρίαρχα τερπένια στην ποικιλία  OG Kush:

Καρυφυλλένιο,Λιμονένιο,Μυρκένιο,Λιναλοόλη,πινένιο,μενθόλη, νερολιδόλη.

Διαμόρφωση της επίδρασης των κανναβινοειδών:

Τα τερπένια OG Kush διαμορφώνουν την επίδραση των κανναβινοειδών, παρέχοντας στιγμιαία ένα πνευματικά “λιθοστρωμένο” και φυσικά χαλαρό συναίσθημα. Ιδανικό για ύπνο ή χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα.

 

Γεύση και άρωμα των τερπενίων OG Kush:

Τα τερπένια OG Kush από την Cali Terpenes έχουν έντονο και φρουτώδες άρωμα και γεύση όπως τα φρούτα του δάσους και πινελιές τύπου εσπεριδοειδών .

 

Πιθανές εφαρμογές των τερπένων OG Kush:

Παρέχετε συγκεκριμένη γεύση και άρωμα OG Kush σε φυτικά εκχυλίσματα, ρητίνες και  ή έλαια.

Ιδανικό για να διαλύεται σε  φυτικά εκχυλίσματα, έλαια και ρητίνες με φυσικό τρόπο ώστε να μπορεί να εξατμίζεται στα λεγόμενα “Vape Pens”.

Προσθέστε την ιδιαίτερη γεύση και άρωμα του OG Kush σε όλους τους τύπους ουδέτερων υγρών βάσεων εξατμίσεως (e-liquids) που εξατμίζονται σε ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigs) και απολαύστε τη γεύση και το άρωμα αυτής της διάσημης αμερικανικής ποικιλίας.

Κατάλληλο για αρωματοθεραπεία.

Συστάσεις για τη χρήση του OG Kush terpenes:

Συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από το 4% των τερπενίων μας σε οποιαδήποτε αραίωση. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Μην καταναλώνετε ή εξατμίζετε απευθείας τα τερπένια, πρέπει πάντοτε να αραιώνονται σε οποιοδήποτε εκχύλισμα, λάδι, ρητίνη ή υγρή βάση.

 

Πιστοποιητικά των τερπενίων από τον Cali Terpenes:

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.023 kg