Τερπένια Cali Holy Grail Kush – 1ml

18.15

Τα τερπένια Holy Grail Kush  της  Cali Terpenes εξάγονται με φυσικό και οργανικό τρόπο 100%, χωρίς διαλύτες, βαρέα μέταλλα και χωρίς τοξικά στοιχεία.

Για την επεξεργασία των τερπενίων  από την Cali Terpenes χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες πρώτης ποιότητας από 100% βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από  φυτοφάρμακα ή ρύπους.

Εξαντλημένο

Category:
Holy GrailKush Terpenes:

Τα τερπένια του Holy Grail Kush εκχυλίζονται με 100% φυσικό και οργανικό τρόπο, χωρίς διαλύτες ή βαρέα μέταλλα.

Τα τερπένια του Cali Terpenes χρησιμοποιούνται ως  πρώτες ύλες πρώτης ποιότητας από βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από φυτοφάρμακα ή ρύπους.

Τα τερπένια του Holy Grail Kush δεν περιέχουν πρόσθετα ή κανναβινοειδή (THC, CBD, CBG, CBN, …).

 

Κυρίαρχα τερπένια στην ποικιλία Holy Grail Kush:

Καρυοφυλλένιο ,λιμονένιο,λιναλοόλη,μενθόλη,μυρκένιο,πινένιο

Διαμόρφωση της επίδρασης των κανναβινοειδών:

Τα τερπένια του Holy Grail Kush διαμορφώνουν την επίδραση των κανναβινοειδών παρέχοντας ένα πνευματικά αστείο και ευφορικό συναίσθημα και μια φυσικά χαλαρωτική και ευχάριστη επίδραση. Ιδανικό για την ανύψωση της διάθεσης, την ανακούφιση από τους πόνους και τη μείωση του στρες.

 

Γεύση και άρωμα των τερπενίων  του Holy Grail Kush:

Το Holy Grail Kush από την  Cali Terpenes έχει ένα άρωμα και γεύση, το οποίο είναι μια μίξη , γήινης ,γλυκιάς και πευκώδη γεύση. 

 

Πιθανές εφαρμογές τερπενίων του Holy Grail Kush:

Προσθέστε το άρωμα και τη γεύση σε διαφορετικές συγκεντρώσεις και τύπους ελαίων, φυτικά εκχυλίσματα και ρητίνες.

Διαλύονται φυσικά σε έλαια, ρητίνες ή φυτικά εκχυλίσματα με διαφορετικές συγκεντρώσεις για να εξατμίζονται σε “στυλό Vape”.

Προσθέστε την ιδιαίτερη γεύση και άρωμα του Holy Grail Kush σε ουδέτερες υγρές βάσεις εξατμίσεως (e-liquids) για να εξατμίζετε σε ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigs) και απολαύστε τη γεύση και το άρωμα αυτής της ειδικής ποικιλίας κάνναβης.

Κατάλληλο για αρωματοθεραπεία.

Συστάσεις για τη χρήση των τερπένων του Holy Grail Kush:

Συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από το 4% των τερπενίων μας σε οποιαδήποτε αραίωση. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Μην καταναλώνετε ή εξατμίζετε απευθείας τα τερπένια, πρέπει πάντοτε να αραιώνονται σε οποιοδήποτε εκχύλισμα, λάδι, ρητίνη ή υγρή βάση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.023 kg