Τερπένια Cali Blackberry Kush – 1ml

18.15

Τα τερπένια από την ποικιλία  Blackberry Kush της  Cali Terpenes, που εξάγονται και επεξεργάζονται με φυσικό και βιολογικό τρόπο, είναι ιδανικά για να προσθέσουν άρωμα και γεύση σε όλα τα φυτικά εκχυλίσματα, έλαια και ρητίνες καθώς και σε διαφορετικούς τύπους ουδέτερων υγρών βάσεων εξάτμισης για να εξατμίζεται σε ηλεκτρονικά τσιγάρα. Διαλύουν φυσικά εκχυλίσματα για να εξατμιστούν σε “στυλό Vape”.

Εξαντλημένο

Τα τερπένια της ποικιλίας  Blackberry Kush της  Cali Terpenes εξάγονται με φυσικό και οργανικό τρόπο 100%, χωρίς διαλύτες, βαρέα μέταλλα και χωρίς τοξικά στοιχεία.

Για την επεξεργασία των τερπενίων  από την Cali Terpenes χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες πρώτης ποιότητας από 100% βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένες από  φυτοφάρμακα ή ρύπους.

 

Τα τερπένια Blackberry Kush δεν περιέχουν πρόσθετα ή κανναβινοειδή (THC, CBD, CBG, CBN, …)

Κυρίαρχα τερπένια στην ποικιλία   Blackberry Kush:

Καρυοφυλλένιο, μυρκένιο, λιμονένιο, πινένιο, λιναλοόλη, μενθόλη, νερολιδόλη

 

Διαμόρφωση της επίδρασης των κανναβινοειδών:

Τα τερπένια Blackberry Kush διαμορφώνουν την επίδραση των κανναβινοειδών παρέχοντας ένα χαλαρωτικό και ευχάριστο συναίσθημα. Ιδανικό για ανακούφιση από άγχος και ύπνο.

 

Γεύση και άρωμα των τερπένιων  Blackberry Kush:

Τα τερπένια Blackberry Kush από την  Cali Terpenes έχουν ένα διεισδυτικό γλυκό άρωμα που με γήινες και φρουτώδεις πινελιές όπως τα μούρα των δασών.

 

Πιθανές εφαρμογές των τερπενίων  Blackberry Kush:

Προσθέστε συγκεκριμένη γεύση και άρωμα Blackberry Kush σε οποιοδήποτε τύπο λαδιού, φυτικού εκχυλίσματος ή ρητίνης.

Διαλύστε λάδια, ρητίνες ή φυτικά εκχυλίσματα για να εξατμιστούν σε “στυλό Vape” .

Προσθέστε τη συγκεκριμένη γεύση και άρωμα του Blackberry Kush σε ουδέτερες υγρές βάσεις (e-liquids) που εξατμίζονται  σε ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigs) και απολαύστε τη γεύση και το άρωμα αυτής της ποικιλίας κάνναβης.

Κατάλληλο για αρωματοθεραπεία.

Συστάσεις για τη χρήση των τερπενίων  Blackberry Kush:

Συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από 4% τερπένια σε οποιαδήποτε αραίωση. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Μην καταναλώνετε ή εξατμίζετε απευθείας τα τερπένια, πρέπει πάντοτε να αραιώνονται σε οποιοδήποτε εκχύλισμα, λάδι, ρητίνη ή υγρή βάση.

 

Πιστοποιητικά των τερπενιών από την Cali Terpenes:

Πιστοποιητικό “Food grade

Πιστοποιητικό “Kosher

Πιστοποιητικό “Halal

Συμμορφωθείτε με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την εξάτμιση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.023 kg